Hogyan lehet jövedelem kiegészítésre szert tenni?

Hogyan lehet jövedelem kiegészítésre szert tenni? Ez érdekelne. Akinek vannak ötletei, az írja le.

Szia! Nos én az Avonnal egészítem ki a jövedelmem, vannak férfiak is csapatban, ne hasson riasztólag rád, hogy csajosnak hiszik a katalógust! Amúgy sok férfikozmetikumot, s kiegészítőket is találsz nálunk, már azért is megéri, mert olcsóbban juthatsz hozzá a mindennapi piperéhez. gondolok pl. a borotválkozószerekre, amit amúgy is megveszel részemről ennyi ötlet van, az MLM nekem soha nem jött be, az Avon viszont igen
Szép estét!
Üdv:Rita

Oké. Lehet ebből csinálni egy havi 25-30,000 ft-os plusz bevételt? Mert nagyon hiányzik egy kis plusz pénz, mivel szinte minden fizetésem elmegy sajnos. Megoldható? Mitől függ a javadalmazás?

Szép reggelt!

A forgalmadtól függ a kedvezmény mértéke. Ennél többet is össze lehet szedni, ha ambíciózus vagy, esetleg vezetőként kezded a pályád. Nézz szét a környezetedben, hogy kinek mekkora igénye van az avonos termékekre. Saját magad amit használsz, az csak egy dolog, hogy olcsóbban kapod meg. Az ismerőseidnek is mutass katalógust, s meglátod mekkora az igény rá. Azonban ezt nekünk tanítják, hogyan is kell csinálni, ha érdekel, akkor egy személyes találkozó keretein belül érdemes átbeszélni. Az e-mail címemre ha írsz, ott tudunk egyeztetni, kinn van az oldalamon!
Szép napot!
Rita

Még átgondolom, de egy személyes csoportos találkozóra én is szívesen elmennék.

Szia!

Semmi akadálya!
üdv.Rita

Akkor valamikor hozzuk össze ezt a találkozót, mit szólsz?

Rajtam nem múlik!

Nekem a szeptember eleje-augusztus vége lenne ideális

Rendben, a privát e-mailem az oldalamon fenn van, én is augusztus 20-a utánra tervezek nagyjából.

Jólvan. Akkor majd kereslek!

Rendben, várom!

nem tudom én az ilyen dolgokban nem hiszek, szerintem az a biztos, ha az embernek van egy stabil állása. az ilyen termék eladásokat meg ilyeneket el kell felejteni. szerintem ezekben nincs pénz

Szia!
Természetesen ezt nem kell főállásban végezni, sőőőt! Felhívom a figyelmet arra, hogy kiegészítő tevékenységként kezdjen bele aki akar, s ha úgy alakul, akkor ......................majd beszélünk róla Bármennyi szkeptikus is van a világon, én azért itt vagyok élő példának-sok-sok társammal-, hogy megy ez, csak csinálni kell S mégcsak az sem állja meg a helyét, hogy a kezdetektől lennék avonos, hiszen kicsit több mint 1.5 éve vagyok ezen a területen Nem vagyunk egyformák, mindenki a saját hite szerint éli az életét, járja az útját...........................s nem vagyok sem hitoktató, sem életvezetési tanácsadó-csak majdnem - tehát tiszteletben tartom a te meglátásod is ! Üdv a csapatban!

oké, de nem tudom. én az ilyen dolgokat kockázatosnak tartom...

Egy fillért nem kell befektetni, amit megrendelsz, s esetleg a vevő meggondolja magát, vagy nem tetszik neki az áru-ilyen nálam még soha nem volt- akkor vissza lehet postázni. A kockázat te magad vagy, ha 2 héten belül nem fizeted be a megrendelésed után a csekked. Persze te amit összeszedsz a vevőidtől, az több, mint amit befizetsz! Nem értem, hol itt a kockázat? Szerintem ennél korrektebb üzlet nincs a világon!

hát ott a kockázat, ha nem veszik meg 2 héten belül. akkor mit csinálsz?

Na ez a teljes tájékoztató anyag egy része! A rendelésed úgy adod le kampányon belül, hogy a fizetési hajlandóságon belül legyen! Tehát aki 10-én tud fizetni, az ő rendelését nem fogod előző hó 22-én megrendelni, csak később A rendelések egy kampányon belül összeadódnak, így egyre nő a kedvezmény mértéke. Nos az ilyen apróságokat mind figyelembe kell venni! ezért van az a bizonyos információs megbeszélés, hogy az ilyen kérdésekre megkapja minden érdeklődő a választ.

áhá értem már! Akkor ez azért kicsit bonyolultabb, mint ahogyan azt elsőre gondoltam

Nos ez nem bonyolult, csak pont az átláthatóság kedvéért van a tájékoztatás, s ha egészében átlátod, akkor már egyszerű is

oké szóval ha többet tudok a rendszerről, jobban is át látom azt. mennyi idő alatt lehet elmagyarázni személyesen ezeket a dolgokat, hogy megértsem?

Nálam ez általában 1-1.5 óra, s ekkor lépésről-lépésre megtudsz mindent, s még kis önismeretet is tanulsz. Olyan dolgokra jössz rá, amiről nem is gondoltad, hogy "ez is én vagyok"

engem is érdekelne egy ilyen előadás!

Semmi akadálya nincs, van itt néhány jelentkező, időpontot egyeztetünk és leülünk átbeszélni.

mikorra van egyeztetve időpont?

Idefent augusztus végét-szeptember elejét írták a lányok. Nem tudom te mikor érsz rá, hogy mobil vagy-e, mert Dabason lesz hamarabb egy ilyen tájékoztatós napom.

én szeptember 15-ig ausztriában dolgozom, szóval utána érnék rá, mert most már haza szeretnék költözni magyarországra, és itthon keresnék valami munkalehetőséget

Rendben! Akit érdekel a dolog, ismét elmondom, hogy e-mail címemen keressen meg, ha aktuálissá válik! A nevem mellett van a privát címem!

oké köszi majd írok ha hazaértem

Rendben! Addig is minden jót neked!

Jövedelem kiegészítés a téma címe. Ehhez szeretnék hozzászólni! Ha szeretnétek jövedelem kiegészítésre szert tenni, akkor vállaljatok másodállást. Az biztos bevétel, és nem kell hozzá vevőkört szervezni.

Kérlek, mutass nekem másodállást! Még totál egészséges embernek is nehéz találnia! Ha abból indulun ki ki, hogy pl. egy pályakezdő is munkaerő közvetítőn keresztül kezdheti el a pályáját, akkor evvel mindent elmondtam.

Én nem szeretek kockáztatni, szeretem a biztonságot, és a jól bevált dolgokat.

Kinek a pap, kinek a papné -ez ősi igazság Hajrá!

Miért, szerinted megéri kockáztatni az életben? Te nem félsz kockáztatni?

Semmit nem kockáztatok az Avonnal! nem kezdek bele minden mondvacsinált MLM és piramisjátékba, nekem ez bevált, s maradok is itt, ha más nem akar ezzel foglalkozni, akkor ne is tegye, mert nem akarásnak nyögés a vége

Hát jó de végül is az idődet kockáztatod.

Nem, még azt sem kockáztatom Betegen születtem, sokáig aktívan dolgoztam ennek ellenére, s amikor szinte magatehetetlenné váltam, sok küzdelem árán jutottam el oda, ahol most vagyok. Sokan feladták hasonló gondokkal, de én kitűztem a célt, s dolgozni akartam, érezni azt, hogy nem vagyok kitaszított, hanem a társadalom egy élő tagja. Elsősorban magamnak akartam bizonyítani, de végül felülmúltam önmagam, s többet elértem, mint sok más egészséges ember. Erre én nagyon büszke vagyok, s kívánom mindenkinek, hogy legyen célja, s tegyen meg mindent annak érdekében, hogy el is érje

Gratulálok a sikereidhez! Akkor végül is azt mondod, hogy érdemes kockáztatni?

Semmi sem kockáztatok de köszönöm a gratulációt

Mondjuk igaz, tényleg nem kockáztatsz sokat

Jövedelem kiegészítésre szert tehetsz, ha mondjuk eladod az egyik fölösleges holmidat, amit más nem használsz.

Igen, ez is egy módszer, csak ha eseti a dolog, akkor nem folyamatos kiegészítés. Hacsak nem aukciózik valaki folyamatosan, bár ott is vannak adóügyi határok már!

Igen, valóban csak egyszeri. Tudsz jobbat?

Én még mindig avonozok, nekem ez a legjobb

Ja tényleg. Akkor az .

Nekem igen, de senkinek nem mondhatom meg, hogy mit csináljon! Előbb-utóbb aki keres, az talál. Az egyszeri megunt holmi eladása kihúzhat ideiglenesen egy adott negatív helyzetből, de nekem a folyamatosságra van szükségem Te is meg fogod találni - csak türelem kell hozzá - azt a mellékest, amit szeretnél és szívesen csinálnád

Bízom a szerencsémben!!!

Hajrá! Biztos vannak elképzeléseid, s ha nagyon akarod, be is teljesülnek

Ne a szerencsében bízz, hanem önmagadban Alíz!

Mindenki saját szerencséjének kovácsa! - nos evvel ismételtem önmagam, bocsika

Abszolút így van. Ne egy külső dologtól várd a boldogságot, hanem önmagad belső lényétől!

munkával

Az ingyenbazar.hu tele van internetes, otthoni munkalehetőség kínálattal. Csak el kell dönteni, hogy belevágsz, vagy nem.

Neo
Neo
Nem tudom, az ilyen otthoni munkalehetőségekben sosem bíztam.

Vállalj másodállást, vagy dolgozz hétvégenként is. Az ebből befolyó összeget tedd félre.

Ha van egy bejelentett állásod, akkor kiválthatod az egyéni vállalkozói igazolványt, mert akkor nagyon olcsón fenn tudod tartani. A főállásod miatt a munkáltatód fizet utánad mindenféle járulékot, így egyéni vállalkozóként ezt már nem kell még egyszer megtenned. Így havi pár ezer forint költséggel fenn tudsz tartani egy egyéni vállalkozást, amely azért jó, mert számlaképes leszel, és dolgozhatsz másoknak.

Legyél egyéni vállalkozó a munkád mellett.

Indítsd egy csatornát a youtube-on, és csinálj rá videókat.
Lehet, nem kapsz sok pénzt belőle, ha nem nézik meg sokan, de ha csak pár ezer forintod van belőle, már akkor is megéri.

Add el használt ruháidat.

TOM
TOM
Kérdezz körbe barátaidnál, nincs-e valami munka, amibe besegíthetnél. Ha vidéken vagy kertvárosban laksz, akkor kérdezd körbe a szomszédokat, nem kell lenyírni a füvet, rendbetenni a kertet. El kérhetsz érte pár ezer forintot. Ha hetente vagy 1-2 ilyen munkád, akkor egész szép kis mellékjövedelmed lehet.

Ha valamiben jó vagy, akkor korrepetálj embereket. Én pl. gitárt oktatok, pedig nem is vagyok hivatásos tanár, egyszerűen csak tudok 10 év gitározni, és van pár ismerősöm, akik megkértek, hogy oktassam őket. Mondtam nekik, hogy 1500 Ft-ért adok egy órát. Igaz nem vagyok egy nagy gitáros, de a kezdőkhöz képest, még így is jó vagyok. Szóval érted nem kell nagy dolgokra gondolni. Ha pl. te jó vagy matekból, vagy töriből vagy bármilyen tárgyból, akkor vállalj korrepetálást ezekből a tárgyakból. Vagy ha tudsz táncolni vagy bármi, akkor taníts meg táncolni pár barátodat. Mondd meg nekik, hogy dobjanak össze egy kis pénzt, mondjuk fejenként egy 500-ast vagy valami, ha eljönnek öten, akkor az már 2500 Ft óránként. Mondd meg nekik, hogy nem igazán érsz rá, mert más dolgod is lenne, de ha ezt a pár száz forintot összedobják fejenként, akkor simán jól jártok mindannyian.

TOM
TOM
Munka az mindig van, csak az embernek meg kell találnia.

névtelen
névtelen
Csinálj saját weboldalakat, és a reklámokból.

Csilla
Csilla
Én találtam egy otthonról végezhető munkát!   

http://maxilink.eu/share/3V4JZ388/1/1397    Nem kell megszakadni de napi pár órtát ha dolgozol egész jól keresel vele! Saját tapasztalat!

Neo
Neo
Szia Csilla!
Mesélnél egy kicsit erről a munkáról? Hogyan lehet elkezdeni? Napi hány órát dolgozol benne?

névtelen
névtelen
Menj és vállalj msáodállást.

Szólj hozzá, oszd meg a tudásod másokkal!


Kapcsolódó témák

2 válasz
183 megtekintés
19 válasz
3e megtekintés
49 válasz
3e megtekintés
9 válasz
3e megtekintés
16 válasz
4e megtekintés