hogyan udvaroljak egy lánynak?

hogyan udvaroljak egy lánynak?

Először is, ha udvarolni szeretnél egy lánynak, akkor legyél udvarias. Engedd előre az ajtóban, ő üljön le először, legyél segítőkész, ajánld fel a segítségedet, ha szükséges. Ez az alap. Így már eleve érezni fogja, hogy tiszteled őt, és odafigyelsz rá. Aztán dicsérd meg a ruháját, a haját, a fülbevalóját, vagy bármit, amit észreveszel rajta. A lényeg, hogy csak olyat dicsérj meg, ami tényleg szép vagy új rajta, mert ha a régi kopott cipőjét megdicséred, akkor lehet azt hiszi, hogy csak viccelsz, és akkor lehet, hogy megsértődik. Szóval ha látsz rajta egy szép ruhát, vagy kiegészítőt, akkor dicsérd meg. De nem szabad túl sokszor dicsérni, mert akkor érdektelenné válik a dolog. Naponta 1-2 bók oké, de több nem kell. Az udvariasság meg, amit fent írtam az alap mindig.

MM
MM
Csak anyi hogy köszönöm a fene se gondolta hogy ezt így kell csinálni holnaptól kezdem.De megköszönnèm hogy ha kèt dologra válaszolnál a lány másik osztályba jár ès Csak testing találkozunk az heti 3 meg angolol az heti 3 az is a másik meg hogy próbálok közeledni hozzá de mèg hozzám se szól MIT tegyek?

Hát szerintem próbálj meg vele beszélgetni. Szoktatok beszélgetni? Vagy együtt kávézni, vagy valami?
Szünetben hívd el kávézni (természetesen te fizeted), mondjuk a kávéautomatához odamentek, isztok egy kávét, beszélgettek. Nem kell egész nap, meg nem kell minden nap, eleinte elég csak úgy hetente 1-2-szer, aztán már ha úgy érzed, hogy nyitott, akkor akár minden nap is elhívhatod így a suliban kávézni. Közben tudtok beszélgetni, megkérdezheted tőle, hogy tetszett az óra, mit csinál délután stb. Aztán ha már így minden nap beszélgettek, akkor 1-2 hét után hívd el iskola után is. Mondjuk kérdezd meg tőle, hogy suli után van-e kedve veled elmenni a városba, egy sütit megenni, vagy egy teát meginni.
Ha van kedve hozzá, akkor te mondd meg, hogy hova menjetek, és akkor ez mehet megint úgy 1-2 hétig. Nem kell minden nap ezt megjátszani, de mondjuk heti 1-2-szer. Aztán ha összejön a kis kávézgatás / sütizgetés iskolán kívül is, akkor valószínűleg tetszel neki.

Ha nem jön el veled iskolán kívül sehova, mert mondjuk mindig talál valami kifogást, akkor valószínűleg nem tetszel neki. De azért ha először visszautasít, akkor ne menjen el a kedved, mert lehet, hogy tényleg van valami halaszthatatlan dolga. De ha másodszorra, harmadszorra is elutasít, akkor nem érdemes tovább próbálkozni. Ne is pazarold rá az időd, keress valaki mást.

Ha összejön az iskolán kívüli program, akkor mindig kísérd haza, és esetleg a harmadik vagy negyedik randi után mikor hazakíséred, és elköszönsz tőle, próbáld meg megcsókolni. Ha veszi a lapot, akkor minden rendben lesz. Az a lényeg, hogy ne legyél túl rámenős, túl tolakodó, mert attól a lányok általában megijednek. De azért ne legyél túl gyáva sem, mert azt sem szeretik. Szóval úgy ösztönösen, csak add magadat az a lényeg!

Sok sikert, remélem összejön!

Ha van még kérdésed, akkor szívesen válaszolok!

MM
MM
Hihetetlen te aztán Nem vagy semmi úgyhogy köszönöm ezt is.Annyi hogy minding Angól órán engem nèz a barátok szerint tetszek neki szerintem is amúgy.Na ès úgy egy jó egyszerū tanács mert 8.asok vagyunk pl.megvártam mert ō jött tesire utóljára akkor próbáltam sōt beszèlgettem vele is de ō no comment pl.Mirōl beszèljek ami általámos de a lányoknak èrdekes vagy milyen kèrdèst tegyek fel?

Hogy érted azt, hogy no comment? Nem figyel rád, nem néz a szemedbe? Semmibe vesz? Vagy figyelj rád, csak nagyon szűkszavúan válaszol?

Egyébként nem kell semmi konkrét témáról beszélgetnetek, elég csak annyi hogy megkérdezed tőle pl. hogy milyen volt az óra? Mit csinálsz délután? Beszélgessetek olyan dolgokról, amik közösek bennetek. Közös órák, barátok. Ilyesmi.

Mikről beszélgettetek eddig?

MM
MM
Szinte semmirōl mivel ō a barátnōivel lóg szünetben ès akkor Nem merek odamenni hozzá Csak nèha tudok vele beszèlni de szerintem azèrt Nem válaszol vissza mert túl rámenōsnek tart mivel èn Nem vagyok az a Nagy menō nagyon vissza húzódó vagyok ès a no comment Alatt azt èrtem hogy Nem szól egyáltalán hozzám ezèrt mert szerintem túl rámenōs vagyok vagy is Csak szerintem de MIT csináljak hogy többet tudjak vele beszèlgetni?

Nyugodtan menj oda akkor is, ha a barátnőivel beszélget. Egyszerűen csak menj oda hozzájuk, mintha csak úgy barátkozni akarnál. Nem muszáj konkrétan a kiszemelt lányhoz szólnod először.
Mondjuk odamész, hogy:
- sziasztok lányok, mi a helyzet? miről beszélgettek?
Ha ez nehezedre esik egyedül odamenned, akkor kérj meg egy barátodat, hogy együtt menjetek oda, mintha mind a ketten csak úgy barátkozni akarnátok. Így megbonthatjátok a lányok "bástyáját". Akkor már egymással is tudtok beszélgetni.
Ha úgy alakul a beszélgetés, hogy tudsz külön a kiszemelt lánnyal beszélgetni, akkor máris felvetted vele a kapcsolatot.

Az a lényeg, hogy ne tartson vissza az, hogy ha a barátnőivel beszélget. Bátorság! Nem fog semmi rossz történni, ha odamész, legfeljebb kicsit tudsz vele beszélgetni!

Névtelen
Névtelen
Mondj olyanokat neki ami a szívedből jön

Hívd el randizni, és ebből egyből tudni fogja, hogy tetszik neked.

Odiron
Odiron
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy régebben jártam egy lánnyal még akkor elég fiatalok voltunk. Most úgy érzem újra meg kellene próbálni de már nem lesz könnyű. Felvettem vele a kapcsolatot közös találka is lesz egy baráti összejövetelen. Nem akarok túl nyomulós lenni de már fogalmam sincs hogyan kezdjek bele. Nem haraggal váltunk el anno. Most viszont csak 2-3 mondatot  váltottunk üzenetben de személyesen még nem találkoztunk. A találkozóig van egy hónapom és szeretnék benne már az elején jó benyomást kelteni. Valami jó tanács ?  Előre is köszönöm !

Neo
Neo
Ezen ne idegeskedj. Először is gondold végig, hogy miért akarsz vele újra járni. Ha nem működött valami köztetek, ami miatt szakítottatok, akkor lehet, hogy tényleg nem vagytok egymásnak valók. Még akkor is, ha fiatalok voltatok és éretlenek, akkor is volt valami oka, ami miatt véget ért. Biztosan újra szeretnél vele járni? Minden esetre ha olyan dolog miatt ért véget a dolog, ami azóta változott, akkor lehet, hogy mégis tud működni a dolog. Semmiképpen ne stresszelj rá, mert ez látszódni fog rajtad, és ő észre fogja venni, hogy ideges vagy. Viselkedj természetesen, és ne próbáld megszerezni. Ne legyél túl nyomulós, mert akkor elijesztheted. Érezze azt, hogy milyen jófej van, milyen nyitott, mennyire megértő és kedves, de ne legyél megalázkodó vagy alárendelt. Semmiképp ne nyomulj rá az első alkalommal, inkább csak mutasd meg neki, hogy mennyire jófej vagy. Ha jó benyomást keltesz benne, akkor a buli után elhívhatod később egy találkozóra, mondjuk egy sétára, és kirándulásra, egy koncertre vagy moziba. Szóval csak add önmagad. Ha össze kell jönnie, akkor úgyis össze fog jönni, mert nem játszottál szerepet. Ha meg nem jön össze, akkor meg fölösleges emiatt idegeskedni, mert akkor úgysem működne a kapcsolat. Ne felejtsd el, hogy mindig a nő választ, soha nem a férfi. Egy férfi maximum eljátszhat egy olyan szerepet, ami a nőnek tetszik, de ez előtt utóbb úgyis megbukik. Legyél természetes.

Odiron
Odiron
Köszönöm szépen !

Daninone
Daninone
Szia. 14 vagyok es a suliba van egy csajaki nagyon bejön. Irtam neki valentin szülinapra kártyákat udvarlos szép kicsit nyálas szövegekkel de nem reagál rá.
Mit tegyek?

Neo
Neo
Szia Daninone!
Ha a szerelmes leveledre nem reagált a lányt, akkor valószínűleg nem vagy az esete, különben reagált volna. De ne legyél emiatt szomorú. Én is jártam már így lánnyal, hogy szerelmes voltam belé, és mégsem kellettem neki. Van ilyen. Nem tetszhetsz mindenkinek. Várd ki az igazit. Legyen különleges. Annyi hal van a vízben! Lépj tovább, majd lesz már. A lányt meg felejtsd el. Ez a legtöbb, amit mondhatok.

Daninone
Daninone
Köszi Neo

Szólj hozzá, oszd meg a tudásod másokkal!


Kapcsolódó témák