a tiéd hogy néz ki?

ő az enyém,és Bonnienak hívják.

Neo
Neo
Nagyon aranyos a macskád! Nekünk is van egy macskánk, de sajnos nincs róla fotóm, ha lesz, töltök majd fel!

Nincs macskám, de ha lenne, akkor fekete-fehér lenne. Valami ilyesmi. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Black_white_cat_on_fence.jpg

igazi rosszcsont ám.rakjak még képet?

nagyon szeret aludni

Neo
Neo
Nagyon szép képek! Lakásban lakik a cica?

Miért éppen Bonnie-nak nevezted el a macskádat? Ez nem egy megszokott név az biztos.

kijárós cica,mehet vadászni kedvére.mindig szokott nekem hozni egeret,vagy verebet,megossza velem.Rami nem én neveztem el,páromék cicája,csak nagyon vad volt,nem szerette ha simogatják...én szelidítettem meg.

Nekünk is van egy macskánk és időnként megfog különböző állatokat, amiket a bejárati ajtó elé tesz le a szőnyegre. Pl. egeret, gyíkot, madarat. Szóval a mi macskánk is sokféle állatot megfog. Szerintem azért csinálja, hogy mutassa, hogy milyen ügyes vadász. De lehet, hogy azért csinálja, amit te írtál, hogy megosztja velem. Szerinted miért csinálják ezt a macskák?

az enyém mindig úgy csinálja,hogy odahozza a szajrét az ajtó elé,és nagyon hangosan elkezd maukolni,akár hajnali 3kor is.ilyenkor nekem ki kell mennem,megnézni a zsákmányt,ő elkezdi enni,de úgy hogy lerágja a fejét,kiköpi,majd rám néz,mintha azt nekem szánná.ilyenkor mindig mondom neki,hogy nekem nem kell cicuskám,erre bekebelezi.ha végzett,akkor jön ,és dörgölőzik,hogy simogassam,és dícsérjem.kb tíz perc simi,meg"ügyes voltál kiscicám"ekkor megkeresi a számára legmegfelelőbb helyet a házban,és szunya.csak nekem hozza a zsákmányát,mindig az ajtó elé rakja.egyik éjjel hozott egy egeret.nyávog,kimegyek,simi...fél óra múlva megint hozott egyet...aztán megint.szerintem talált valami egérfészket.4 egerét láttam,utána elaludtam.reggelre még 3 egérfej várt az ajtómban.hát nem cuki?

És Te ezt élvezed, hogy háromszor fel kell kelned emiatt? Szeretnéd erről leszoktatni? Mert vannak rá jó módszerek, ha érdekel, elmondom. De persze ha nem akarod róla leszoktatni, azt is megértem, csak nem értem, hogy ebben mit élvezel.

nagyon szeretem a cicámat,és a párom is hülyének néz emiatt,hogy hajnali 3kor felkelek,csak azért,hogy megdícsérjem.de én örülök neki,hogy a cicám is szeret ,és gondol rám.lehet hülyén hangzik,de a tudat,hogy csak nekem hozza,és tényleg az hogy a fejét mindig nekem szánja.ez jól esik nekem,hogy egy ilyen kis állatka ennyire szeret engem.sokat foglalkozok vele,ha három napig nem jön haza,már tiszta ideges vagyok hogy mi lehet vele.esténként együtt szoktunk aludni,megosztom vele a párnámat,és van olyan hogy rosszat álmodik.morog,meg rugdos a lábával.ilyenkor mindig felébresztem,és tök hálás érte.van akinek ez már túlzás,hogy ennyire szereti az ember az állatot,de szerintem egy állat nem olyan mint egy ember.őszinte,nem érdekből barátkozik veled...a párom szerint is beteges amit csinálok,és túlzásnak tartja azt is hogy karácsonykor ajándékot veszek neki.de ez van.én ilyen vagyok.

Figyelj, végül is mindenkinek a magánügye, hogy mennyire szereti a háziállatait nem? Legalább mondhatjuk azt, hogy a cicusnak jó dolga van nálad.
Egyébként karácsonykor mi is szoktunk adni neki ajándékot, ami abból áll, hogy veszünk neki csirkemájat, mert azt nagyon szereti, és azt eszi. De az év több napján macskakaját kap.

A Te macskád mit szokott kapni karácsonyra?

whiskast,mert azt imádja,de nem ehet mindig,mert akkor rászokik,és nem eszi meg az olcsóbbat.tavaly kapott egy cicaházat,kaparófával.előtte egy cicaágyat,de nem használta,mert hát az én párnám az igazi.tiédről nincs képed?megnézném szívesen

Nagy nehezen találtam egy 2008-as képet a macskánkról. Nőstény cica, és éppen alvás előtt fotóztam le.Ő szokta odahozni a lábtörlőre az állatokat. Mit szólsz hozzá? Szép macska?

nekünk sajnos semmilyen háziállatunk sincs, de később igényt tartok egy macskára meg egykutyára.

atyaég de szép cica.ebben aztán van minden szín.jó húsban is van.az enyém nem hízik.pedig herélt.nagyon szép cicád van.édes ahogy hunyorít.

Köszi! Tényleg szép, éppen felkeltettem amikor odaültem mellé fotózni, azért hunyorított.

mennyi idős a drága?

Hát már biztos van 6-7 éves, meg mondom őszintén már nem tudom pontosan. A tiéd hány éves?

az enyém 5 körül lehet.de úgy féltem.annyi hülyeség történt már vele.

Mi történt vele?

PFFF egyszer hazajött,hogy hiányzott a farka vége,és kilógott egy csontdarab.azt hittem elájulok.gyorsan hívtam állatorvost,de a szemét dísznó macska nem meglógott?aztán elől hiányzik 2 pici foga,egy körme már leesett,a lépcsőről egyfolytában leesik,mert olyan szeleburdi....

Az igen! Hogy bírsz vele?

egyébként jó cica,csak olyan szerencsétlen szegény.nem is hinnéd.hát hogy tud egy macska leesni a lépcsőn?egyszer szaladt be kintről,és hamarabb lépett,mint ahogy a lépcső volt,és beütötte a kis száját a lépcsőbe.még nyekkent is egyet.

Hogy hogy nem vette észre a lépcsőt???

úgy hogy sietett be,mert a kutyát utálja,és kerítést átugrani,talpra érkezni,utána egyből 3 lépcső,meg sötét is volt.ez így sok volt a kis drágámnak egyszerre.

Van kutyád is?

a páromnak egy labrador,de utálom,mert amikor éjszakázás után aludnék,ez folyamatosan sikít az ablak alatt.nyomorék

érdekes, h a macskádat mennyire szereted, a kutyádat meg mennyi nem. miért?

mert a kutya idegesítő.direkt ugat,ha nincs semmi az utcán,és mi kilépünk az ajtón,ez elkezd ugatni,hogy megmutassa milyen jó házőrző.csak amikor ezt reggel fél7kor csinálja,amikor én éjszakázáa után aludnék,az egy kicsit fáj nekem

Én is jobban szeretem a macskákat, mint a kutyákat, pont emiatt, hogy ugatnak. Jól kijön a kutyád a macskáddal?

ááá dehogy.utálja a kutya a cicumat.lehet ezért sem szeretem a kutyákat

nem volt a kutya és a cica összeszoktatva kiskoruktól kezdve?

sajnos nem.a kutya régebb óta van.így azt hiszi ő a góré

ja ő a domináns

ezért kell összeszoktatni már kiskoruktól kezdve.

és hogy bírja a macska? Meg tudja védeni magát a kutyától?

elkerüli.osonva jön be.nem találkoznak.szerencsére

szegény macskának egész életében lopakodnia kell?

hallod ne is mondd.mindig rettegek,hogy csak el ne kapja.

lehet hogy hozzá kéne szoktatnod a kutyádat, vagyis megtanítanod neki, hogy ne bántsa a macskát. van a tévében egy ilyen műsor, hogy hogyan kell hozzászoktatni a kutyát új dolgokhoz. próbáltad már megtanítani neki, hogy ne bántsa?

á esélytelen.ahogy meglátja már menne neki.mondjuk azt nem tudom mit csinálna vele,de nem merem megkockáztatni.

akkor tényleg esélytelen.

Nekem is van egy macskám meg egy kutyám is de ők jól elvannak egymással.

Nagyon szép a macskád. A kutyádról nincsenek fotók?

nincs,mert utálom.csak megtűröm.

Kár, megnéztem volna azt is. Én inkább a kutyákat szeretem jobban. Te mióta szereted jobban inkább a macskákat?

Neo
Neo
érdekes képek

macskákról van szó? azt hittem valami másról

van egy macskám, de az fekete

az én macskám egész nap alszik

névtelen
névtelen
Az enyém gyönyörű! (legalábbis az a részem, amire gondoltam a kérdésből)

mi van bazze!?
mi van bazze!?
előbújt a Tekintetes Moderátor Elvtárs Úr is?   

;-P
;-P

;-P
;-P

;-P
;-P

shit cunt
shit cunt

...nem az enyém! ez a moderátoré... ;-P

Szólj hozzá, oszd meg a tudásod másokkal!


Kapcsolódó témák

6 válasz
2e megtekintés
9 válasz
2e megtekintés
2 válasz
160 megtekintés
19 válasz
3e megtekintés
9 válasz
3e megtekintés